BEELDEND VORMGEVEN


Mijn naam is Jan Reijmerink. Ik ben autonoom beeldend vormgever. Dit houdt in dat ik op het gebied van beeldende kunst, fotografie, grafisch ontwerpen, maar ook met toneel en drama mijn projecten vormgeef. Daarnaast probeer ik mijn visie hierin ook uit te dragen door middel van het begeleiden van mensen in creatieve prosessen. Ik heb mijn sporen verdiend in de gezondheidzorg, bij welzijn, bij CKV’s, in het theater en in het onderwijs.

Ik ben een ervaren inspirator, met een bijzonder goed gevoel voor individuele kwaliteiten. Met een brede eigen ontwikkelde methodische kennis mensen aansturen in een creatieve omgeving op een prikkelende onconventionele, coachende en uitdagende manier. Ik heb oog voor groeiprocessen.  

Ik heb een brede vakkennis in creatieve vakken! Sociale interactie, cognitieve stimulans en groepsprocessen zijn daarbij van belang voor mij.

Ik zoek werk als:

Activiteitenbegeleider – creatief  – grafisch vormgever – leraar in creatieve vakken – dramadocent – regisseur film en toneel – Acteur – Coach en begeleider in creatieve processen.

→ Precies weten wat ik allemaal heb gedaan? Klik HIER

Kijk ook eens op Het Pauzegebouw project