HET PAUZEGEBOUW


Welkom op de site van Het Pauzegebouw project


Creativiteit met persoonlijke aandacht!

Wat is het pauzegebouw project?

Dit project is bedoeld voor iedereen die om wat voor reden dan ook een pauze in het leven heeft moeten inlassen.  Dit is vaak om minder leuke redenen. Meestal komt u thuis te zitten.

Thuis zitten is geen optie!! 

Voor wie?

Hierbij kunt u denken aan een burn-out of overspannen. Maar ook hersenletsel of psychische klachten. Verder is dit project ook bedoeld voor mensen die eenzaam zijn. Het kan ook zijn dat u ontslag gekregen hebt en in een verwerking zit.  Vaak gaat het erom dat u uw draai even niet kunt vinden en thuis zit. Het kan ook zijn dat u (tijdelijk) ziek bent. Als u met pensioen gaat en nog zoekende bent naar het vervolg in uw leven kan in actie komen via het Pauzegebouw ook iets voor u zijn!

Ik begrijp dat het zetten van een stap om in actie te komen best lastig is, maar ik wil je er graag bij helpen!

Welke activiteiten?

Het project is er op gericht om mensen positief te activeren doormiddel van creatieve activiteiten. U kunt hierbij denken aan tekenen en schilderen, fotografie, creatief schrijven, toneel en dramalessen, maar ook coaching.

Het kan ook zijn dat het samenzijn gericht is op het elkaar helpen.

In sommige groepen staat de sociale interactie voorop en in andere groepen is juist weer het leren van een nieuwe vaardigheid belangrijker.

Door middel van een gesprek kunnen we samen kijken wat u graag zou willen.

Over mij

Mijn naam is Jan Reijmerink. Ik ben zelf werkzaam in de gezondheidzorg en heb daar ook in de afgelopen jaren met succes mensen begeleid in creatieve processen. Tekenen en schilderen blijkt onder andere een goed middel te zijn om mensen te activeren. Maar u kunt ook denken aan creatief schrijven, fotografie en toneel.

Het gebouw

Het streven is om uiteindelijk een gebouw te hebben met het idee van een laagdrempelige  open inloop waar u actief creatief aan de slag kunt.

We zijn opzoek naar een ruimte!!

Bij Aanbod vindt u welke activiteiten er zijn!

Wilt u meer weten? pauzegebouw@outlook.com Zie Contact!