Privé

Gezocht

Dit is inderdaad privé, dus ga hier integer mee om!!

Ik ben vrijgezel en eindelijk ben ik dat ook een beetje zat. Laat ik hier dan maar een oproepje doen. Wie weet ziet iemand dat.

Ik zoek een vrouw van tussen de 35 en de 45 die graag kinderen wil. En die het niet erg vindt dat ik wat ouder ben. Zo voel ik me niet. 

Liefst iemand met een hbo of wo opleiding. Iemand die begrijpt hoe mensen in elkaar zitten, empathisch is en goed kan invoelen. Ik hoop iemand te vinden die goed invulling kan geven aan SAMEN. Hopelijk zit je goed in je vel en weet je een beetje lief en leed met elkaar te delen. 

Ik vind reizen leuk en bezoek graag musea. Bergwandelen is ook iets dat ik graag doe!  En sporten kan en mag natuurlijk ook ! 

Ik ben kunstenaar en volgens sommigen is dat een apart slag mensen. Wat mij betreft valt dat reuze mee. Ik hoop dat je iets met kunst hebt en musea bezoeken niet vervelend vindt.  Soms ben ik graag op mezelf, maar dat is ook wel een beetje zo gegroeid in de loop der jaren. 

Ik vind het leuk als je ook een beetje hebt met make up en zo, maar niet heel belangrijk. 

Gewoon een lief iemand, een maatje, dat zoek ik!!

Kun jij je hier in vinden: drontywood@hotmail.com  Doe er een leuke foto bij. Als je binnen twee dagen niets hoort dan is de keus niet op jou gevallen. Mijn doel is wel om voor een relatie te gaan en niet voor een spannend avontuurtje!

Relatie

relatiebemiddeling

Lexa

dating